Onze lunchroom

Effe Anders, is een onderdeel van de dagbesteding van ZEP WERKT en is tevens een erkend leerbedrijf voor horeca-gerelateerde opleidingen en opleidingen in de zorg. In onze lunchroom werken cliënten met een indicatie voor dagbesteding die individuele begeleiding krijgen, afgestemd op ieders individuele zorgbehoefte. Onze cliënten hebben een beperking wat maakt dat het soms wat lastiger is om een reguliere baan te hebben of naar school te gaan.

Samen met de professionele begeleiders trainen wij de sociale integratie, normalisatie en zelfstandigheid van onze enthousiaste cliënten en worden dagelijks met liefde de lekkerste lunches uit de keuken geserveerd door en met onze cliënten.

Dit maakt Effe Anders, effe anders!

Rose-Marij Middeldorp / Directeur

Joyce Begeleider

Joyce / Begeleider

 

Edwin-Leermeester-kok

Edwin / Leermeester kok

Matthijs-Team-member

Matthijs / Team member

ZEP XL

ZEP XL, opgericht in 2013, is een zorgorganisatie die begeleiding biedt via maatwerk rondom de kwetsbare mens in de maatschappij binnen de regio middels begeleid wonen, ambulante begeleiding en dagbesteding vanuit ZEP WERKT.

Uniek aan het ZEP-concept is het werken in kleinschalige hechte teams en het leveren van zorg en begeleiding middels maatwerk. Binnen de begeleiding staat de waarderende benadering centraal, in het kort, we leggen de focus op wat iemand al kan en versterken dit en breiden dit verder uit. We zijn in staat om flexibel en ‘out of the box’ te handelen wat maakt dat er snel ingespeeld kan worden op veranderingen.

Erkend leerbedrijf voor horeca-opleidingen èn zorgopleidingen.

Effe Anders is net als onze andere woonzorglocaties van ZEP XL en ZEP WERKT  een erkend leerbedrijf.  Naast de opleidingen in de zorg is Effe Anders een erkend leerbedrijf voor opleidingen in de horeca en tevens erkend als BORIS-leerbedrijf. Onze enthousiaste leermeester en kookbegeleider, Linsey van der Wegen, heeft ruime ervaring in het opleiden en begeleiden van studenten in de horeca.

Zij is zelfs bij haar vorige werkgever uitgeroepen tot leermeester van het jaar en we zijn er trots op dat ze bij Effe Anders haar vakbekwaamheid en enthousiasme inzet zodat onze cliënten en studenten het beste uit zichzelf kunnen halen!

Om onze cliënten met verschillende uiteenlopende ontwikkeldoelen en uitdagingen de best mogelijke begeleiding te kunnen bieden wordt er binnen de organisatie  veel ingezet op scholing en ontwikkeling. Dit zodat dat we onze ruime kennis en ervaring behouden en ons hierin steeds verder ontwikkelen zodat we kundig en adequaat kunnen inspelen op de maatschappelijke en sociale veranderingen.