Bij Effe Anders doen wij veel. Heel veel. Meer weten? Lees dan eens een van onze blog! Of neem contact met ons op.

Oliebollenkraam Lunchroom Effe Anders

Op 31 december staat de oliebollenkraam van Lunchroom Effe Anders klaar, waar de cliënten overheerlijke oliebollen bakken voor de jaarwisseling. Terwijl je wacht op je bestelling kan dit onder het genot van een warm drankje zoals chocolademelk (met of zonder slagroom), een goede bak koffie, thee of een lekker glaasje Glühwein. Bestel alvast om zeker […]

Covid-19 informatie

COVID-19 maatregelen lunchroom Effe Anders Bij ZEP XL en lunchroom Effe Anders houden we de actuele berichtgeving rondom het COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen we strikt de richtlijnen van het RIVM na. De getroffen maatregelen zijn als volgt: Bereikbaarheid ZEP XL en lunchroom Effe Anders Het advies van het RIVM is om zo […]

Catering in Roosendaal

Heeft u een feest of op zoek naar een geschikte cateraar voor op uw bruiloft? Effe Anders doet het allemaal!

Dagbesteding in Roosendaal

Sommige mensen kunnen vanwege een beperking niet goed meedoen aan de reguliere routines van mensen zonder een beperking. Denk hierbij aan werken, naar school gaan, sporten en meer.

Erkend Leerbedrijf in Roosendaal

Bent u op zoek naar een erkend leerbedrijf in Roosendaal? Neem dan eens een kijkje bij Effe Anders! Wij specialiseren ons in het begeleiden van mensen  in samenwerking met ZEP WERKT.

Lunchen in Roosendaal

Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie om met collega’s te lunchen of gezellig met  familie, dan bent u bij Effe Anders aan het juiste adres!