Covid-19 informatie

COVID-19 maatregelen lunchroom Effe Anders

Bij ZEP XL en lunchroom Effe Anders houden we de actuele berichtgeving rondom het COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen we strikt de richtlijnen van het RIVM na. De getroffen maatregelen zijn als volgt:

Bereikbaarheid ZEP XL en lunchroom Effe Anders
Het advies van het RIVM is om zo veel mogelijk thuis te werken. Ons kantoor heeft dan ook een beperkte bezetting. Mocht u ons niet kunnen bereiken vragen wij u ons te mailen naar info@zepxl.nl.
Onze lunchroom is bereikbaar via telefoonnummer 06-38561056 en per e-mail via lunchroomeffeanders@zepxl.nl.

Dagbesteding
Al onze dagbesteding-locaties zijn gesloten, lunchroom Effe Anders is er hier een van. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 6 april.
Uiteraard staat ons team van dagbesteding klaar voor onze cliënten, zij nemen dan ook telefonisch contact op voor een praatje. Ook zijn cliënten zelf in de gelegenheid om te bellen naar 0164-855784.

Bezoek cliënten
Tot nader orde is een bezoek aan onze woonzorglocaties niet toegestaan. Wij realiseren ons dat dit heel erg vervelend is voor iedereen, echter staat de veiligheid van de cliënten en ons personeel voorop.
Wij rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Mag ik als bewoner van ZEP XL naar buiten toe?
Dat mag. Boodschappen halen of een wandelingetje maken is toegestaan maar neem de veiligheidsrichtlijnen in acht: houdt 1,5 meter afstand en was direct grondig uw handen bij binnenkomst.
Mag ik als bewoner van ZEP XL bij familie of vrienden op bezoek?
Dat hebben we liever niet om dezelfde redenen als hierboven staan. Het is nooit helemaal zeker dat uw vrienden of familie niet besmet zijn. Neem het zekere voor het onzekere en doe het niet! Gaat u ondanks het advies toch op verlof? Dan kunnen wij niet garanderen dat u mag terugkeren naar de woning.

Begeleiding
Ontvangt u begeleiding van ons? Weet dat we de richtlijnen hierin volgen om verspreiding en besmetting met het Covid-19 virus zoveel als mogelijk te voorkomen. Onze professionals zijn op de hoogte van de actuele richtlijnen handelen hier naar.
Heeft u binnenkort een afspraak met ons of ontmoet u ons regelmatig? Heeft u of anderen in uw gezin last van hoesten, niezen, benauwdheidsklachten of koorts? Laat dit dan (voorafgaand aan de afspraak) weten door ons te bellen op telefoonnummer 0164-855784 of te mailen naar info@zepxl.nl, zodat wij met u kunnen kijken wat in uw situatie wenselijk en mogelijk is.
Uiteraard kan het ook zijn dat iemand van uw begeleiding klachten krijgt. Dan geldt hetzelfde en kijken we samen wat op dat moment de beste oplossing is.

Afspraak
We vragen iedereen met klachten zoals neusverkoudheid, hoesten of koorts niet naar een van onze locaties te komen. Mocht u last hebben van klachten zullen wij de afspraak verplaatsen. U kunt contact opnemen met ons kantoor door ons te bellen op telefoonnummer 0164-855784 of te mailen naar info@zepxl.nl, wilt u liever meteen iemand van onze lunchroom spreken? dan kunt u bellen naar: 06-3856105 of te mailen naar lunchroomeffeanders@zepxl.nl

Actuele informatie
Kijk voor actuele informatie over het coronavirus op de site van het RIVM https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus