Erkend Leerbedrijf in Roosendaal

Bent u op zoek naar een erkend leerbedrijf in Roosendaal? Neem dan eens een kijkje bij Effe Anders! Wij specialiseren ons in het begeleiden van mensen  in samenwerking met ZEP WERKT. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Wat is een erkend leerbedrijf?

Een leerbedrijf is een vorm van beroepspraktijkvorming. Dit houdt in dat studenten of andere mensen een beroep leren door middel van het uitvoeren van taken die passen bij desbetreffend beroep.

 

Een erkend leerbedrijf is een bedrijf dat wettelijk erkend is. Dit betekent dat zij geschikt zijn om de begeleiding te bieden die nodig is.

Leren werken bij Effe Anders

Door middel van het werken op een werkplek als Effe Anders, leren deze mensen verschillende vaardigheden. Zo leren zij zelfstandig te werk te gaan, maar leren zij ook om te socialiseren met verschillende mensen en bouwen zij op deze manier een sterke sociale band die hen helpt in hun ontwikkeling.

 

Omdat wij als erkend leerbedrijf bekend staan, kan je gewoon uitgaan van een professionele service. Elk van onze cliënten doet werk waar zij veel plezier uit halen en wat past bij hun talenten. Zo hebben wij verschillende cliënten die ons helpen in de keuken, maar ook in de bediening en met de catering. Heeft u interesse in een erkend leerbedrijf in Roosendaal? Kies dan voor Effe Anders! neem hier contact met ons op.