Lunchen in Roosendaal

Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie om met collega’s te lunchen of gezellig met  familie, dan bent u bij Effe Anders aan het juiste adres! De lunchroom van Effe Anders is niet zoals elke andere lunchroom. Dat maakt ons juist zo bijzonder!

Waarom wij anders zijn

Effe Anders werkt niet zoals de meeste lunchrooms. Wij werken namelijk met mensen met een beperking. Voor hen kan het lastig zijn om een opleiding te volgen of een reguliere baan te hebben. Daarom bieden wij begeleiding om ze op weg te helpen naar zelfstandigheid. U wordt gegarandeerd met liefde geholpen!

Ons aanbod

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijke ontbijt, lunchgerechten en dranken. Denk hierbij aan een lekkere uitsmijter met overheerlijk volkorenbrood en een verfrissende garnering, of juist een vullende soep met geroosterd brood. Ook voor vegetariërs hebben wij genoeg keuze, zo kan iedereen met plezier bij ons genieten van een maaltijd.

Lunchen

Gelegenheden

Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Zo kunt u gemakkelijk een tafel reserveren om een middagje uit te gaan in Roosendaal, of nodig uw werknemers uit voor een zakelijke lunch. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor speciale events zoals een high tea, of kunt u onze ruimte afhuren voor een gezellig feest. Kom dus snel bij ons langs voor een heerlijke lunch in Roosendaal! Of neem contact met ons op.