Dagbesteding in Roosendaal

Sommige mensen kunnen vanwege een beperking niet goed meedoen aan de reguliere routines van mensen zonder een beperking. Denk hierbij aan werken, naar school gaan, sporten en meer. Voor deze mensen hebben wij dagbesteding waar zij kunnen leren en werken naar zelfstandigheid. Effe Anders verzorgt deze manier van dagbesteding in Roosendaal!

Wat is een dagbesteding?

Een dagbesteding is ontwikkeld voor mensen met een beperking. Deze mensen kunnen hierdoor functioneren in het dagelijks leven als elk ander persoon. Daarnaast doen zij nieuwe sociale contacten op, en worden zij begeleidt door professionals waardoor zij ook nieuwe vaardigheden aanleren.

Welk werk er wordt verricht is afhankelijk van de persoon in kwestie. Sommige cliënten vinden het leuk om in de bediening van de lunchroom te werken terwijl andere juist graag wat meer op de achtergrond werken zoals bijvoorbeeld in de keuken.

Dagbesteding bij Effe Anders

Effe Anders is een restaurant waarvan dit onderdeel is van ZEP WERKT. Hierbij begeleiden professionals onze cliënten. Zo leren zij hun talenten ontdekken en kunnen zij onze gasten een geweldige ervaring in ons restaurant geven.

 

Niet alleen functioneren wij als lunchroom, wij bieden ook afhaalservices en catering aan. Ook hierbij worden wij geholpen door de geweldige cliënten uit onze dag besteding. Ze zijn erg gemotiveerd en halen veel plezier uit hun werk.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons restaurant? Kom dan gezellig eens een keer langs en we helpen je graag. of neem contact met ons op.