Catering in Roosendaal

Heeft u een feest of op zoek naar een geschikte cateraar voor op uw bruiloft? Effe Anders doet het allemaal! Deze bijzondere lunchroom biedt namelijk niet alleen heerlijke lunches aan, maar cateren ook op maat. Specifiek gericht op uw wensen!

Catering voor iedereen

Bij Effe Anders organiseren we graag de catering voor elke gelegenheid. Dit doen wij natuurlijk met veel creativiteit, passie en professionaliteit. Welke wensen u ook heeft, wij hebben altijd wel een mogelijkheid om daarmee aan de slag te gaan. Bent u op zoek naar een lunch catering voor een bedrijf, of juist een grote levering voor oma’s 50ste verjaardag? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. We maken gebruik van overheerlijke, verse ingrediënten en onze begeleiders en cliënten zorgen voor de beste smaaksensatie die u zich kan voorstellen. Wij willen dat iedereen een fijne ervaring bij ons heeft, of dat nou in onze lunchroom is of buiten de deur is.

Het proces

Voordat we beginnen met koken, is het fijn om contact te hebben met betrekking tot de gelegenheid, hoeveel gasten u verwacht en welk type eten u graag voorbij ziet komen. Daarnaast horen wij het ook graag als er mensen met allergieën of dieetwensen zijn, dan kunnen wij daar direct rekening mee houden. Daarna zullen we op basis van de geschatte onderdelen een offerte in elkaar zetten. U zit nog nergens aan vast, maar het geeft een fijn beeld van wat u kunt verwachten.

catering

Bij Effe Anders werken wij, zoals u misschien al weet, met mensen met een (verstandelijke) beperking. Zij helpen ons ook graag mee met de catering en doen dit met veel professionaliteit. Uw wensen worden met zorg vervuld, waardoor u zich geen zorgen zal hoeven maken over het eten tijdens het event. Voor catering in Roosendaal, snel langs bij Effe Anders!